trycksaker

TRYCK

Tryck är och kommer inom de närmaste åren att vara vår huvudverksamhet. För oss innebär tryckning mer än att bara sätta färg på ett papper eller annat material. Vår utmaning är att förädla på bästa sätt. Det kan gälla lackning, prägling, bindning, stansning eller adressering, paketering och distribution. Allt det här kallar vi för efterbehandling men det hör till tryckproduktionen.
storfo

STÖRRE FORMAT

Storformat
RK tryck erbjuder storformatsproduktion för alla ändamål, affischer, skyltar, rollups, vepor, banderoller, beachflaggor, flagstands m.m.
Vi lägger stor vikt på bild och färgåtergivning för att du som kund ska nå ut med ditt budskap på ett effektfullt och snyggt sätt.
Mässa/Event
RK tryck printar och levererar exposystem till mässan eller ert event. Vår styrka är helhetslösningar, hela kit med både trycksaker och expomaterial till exempel skärmvägg, broschyrställ, disk, mattor med tryck och rollups. Vi håller koll på hela produktionen snabbt, säkert och med bästa resultat.
originallayout

ORIGINAL & LAYOUT

Det tredje benet i vår verksamhet är original och layout. Många av våra kunder vill att vi är med från början med original och idéer. Det gör att vi nu även kan kalla oss produktionsbyrå och inte bara ett tryckeri. Se oss som en resurs när du behöver avlastning eller om du behöver en helhetslösning. Fördelen är att vi gör originalet tryckanpassat från start vilket gör allt mycket kostnads- och produktionseffektivt. Avståndet från original till tryck är kort och vi kan därför snabbt producera ett första exemplar av din trycksak som tryckkorrektur där du ser exakt hur slutprodukten kommer att se ut. Med ett sådant arbetsflöde kan du känna dig trygg hos oss. Välkommen att pröva vår produktionsbyrå.
Efterbehandling
Vi utför falsning, bigning, broschyrhäftning/klammerhäftning och för bokproduktionen finns limbindning, spiralbindning eller trådhäftning. Vi har också en egen stans- och präglingsavdelning möjligheten finns också att fodra trycket på KAPA, kartong eller miniwell för produktion av lådor eller olika ställ.
Laminering / Lackning
Vi kan blank- eller mattlaminera dina trycksaker, vissa effektlaminat med doft och mönster finns även att tillgå. RK tryck laminerar det minsta visitkortet till den största jätteaffischen. Vi plastinbakar även trycksaker. När du önskar få effekt på texter, bilder eller mönster separat på er trycksak är partiell UV-lackning lösningen.
Foliering
Vill du ha än mer effekt på din trycksak är foliering ett bra alternativ. Guld eller silver är de vanligaste färgerna men prover på ytterligare färger och effekter finns. Kontakta RK tryck eller vår folieleverantör ZetaTrade för prover.
Stansning / Prägling
RK tryck har hög kompetens inom stansning tack vare vår egen produktionsanläggning. Vi kan också ta fram konstruktioner för olika typer av stansprojekt. Vi erbjuder dig som kund att vi producerar en konstruktionsdummys innan produktion så du vet att allt ser ut som det ska. Vi stansar i papper, well, kartong, plast m.m. Det ger dig som kund oanade möjligheter att vara kreativ och hitta roliga lösningar för lådor, ställ, förpackningar, mappar o.s.v. Vi kan även prägla dina trycksaker. Prägling kan göras som upphöjd eller nedsänkt, kontakta oss gärna för att ta del av våra prover.
Distribution
RK tryck fixar dina distributionstjänster. Det är en naturlig del av produktionen att ta hand om dina försändelser när vi tryckt utskick och kuvert. Det ska vara enkelt att vara kund hos RK tryck.
Adressering
RK tryck erbjuder flera lösningar för adressering.
Tryck adressen direkt på produkten. Snygga adressetiketter med adressen och portobetalt symbol, självklart monterar vi också etiketterna. Adressering direkt på kuverten, du får självklart välja typsnitt så det passar er profil.
Kuvertering
RK tryck kuverterar dina utskick snabbt och säkert.
Självklart tillhandahåller vi produktion av kuvert och brevpåsar med eget budskap och profil för att därefter kuvertera utskicken.
Lagerhållning / Avrop
RK tryck hanterar distributionen av dina trycksaker. Vi lagrar trycksaken i vårt lager och distribuerar den färdiga försändelsen efter avrop, löpande eller allt vid ett och samma tillfälle. Du slipper hantera ert lager och kan lägga fokus på din kärnverksamhet.
Postinlämning
När du som kund har adresserade utskick hjälper vi även till med postinlämning och andra fraktlösningar.
Leveranser
Oavsett om det är budtransport i Uppsala, eller distribuering av paket eller utskick i Sverige alternativt utomlands så vi har lösningen, tack vare bra partners. Som en del av vårt miljötänk så erbjuder RK tryck cykelbud inom Uppsala. Vi har även samlade ekonomifrakter för att hålla nere våra utsläpp.